pixel
Naar inhoud
0

Elektrische kachels

Paneel convectors

Elektrische convectoren

Niemand vindt het fijn om te bibberen van de kou. Maar de centrale verwarming komt niet in ieder huis overal. Soms heb je dus een extra warmtebron nodig, bijvoorbeeld op zolder, in de schuur of de kelder. BoilerGarant houdt rekening met het feit dat niet iedere woning hetzelfde is. Daarom hebben wij gedacht aan elektrische convectoren voor allerlei situaties. 

Paneel convectors

Elektrische convectoren die je gemakkelijk ophangt op lastig te verwarmen plekken. Onze paneel convectors verwarmen in een kort tijdsbestek grote ruimtes en nemen nauwelijks ruimte in beslag. 

We bieden van het vertrouwde topmerk Tesy twee verschillende lijnen, namelijk de Conveco serie en de Heateco serie. De elektrische kachels van de Conveco serie zijn uitgerust met een open raam/deur-detectie. Zodra er een raam openstaat begrijpt de convector dit en begint dan met energie besparen. 

Elektrische convectoren met smartphone bediening

Beide series hebben een Smart-uitvoering, die het mogelijk maakt de elektrische kachels te bedienen via de smartphone. Met je iPhone of Android toestel download je simpelweg een app, waarmee je dus zelfs de verwarming kunt uitzetten zonder in dezelfde ruimte te zijn. De elektrische convectoren zijn bovendien volledig te programmeren en hebben natuurlijk een duidelijk display waarop de temperatuur is af te lezen.

Veilig gebruik maken van convectoren

Voor een optimale veiligheid zorgde Tesy ervoor dat de toetsen vergrendeld kunnen worden. De elektrische convectoren zijn bovendien uitgerust met een automatische bescherming tegen overhitting.  

Waar kun je nog meer op rekenen?

De elektrische convectoren werken goed en snel. Ze bereiken tot wel 25% snellere ruimteverwarming dan de centrale verwarming en zijn nauwkeurig instelbaar tot één decimaal achter de komma. De elektronische thermoregulator zorgt voor een temperatuur tussen de 10 en 30 ° C.

Door het efficiënte energiegebruik zorgen de convectoren voor lagere kosten en bieden tot wel 21% besparing in vergelijking met conventionele elektrische convectoren. De slanke vorm zorgt ervoor dat je weinig ruimte hoeft op te offeren voor je nieuwe elektrische convector.

Heb je vragen of speciale wensen? Laat het ons weten.

Onze klantenservice is er voor jou! Je kunt ons telefonisch bereiken, of via een berichtje met het contactformulier. Wil je graag een kijkje nemen in onze prachtige showroom? Je bent van harte welkom! Maak een afspraak met ons, dan zorgen we dat een vakkundig adviseur voor je klaar staat om je te helpen met de beste keuze voor jouw nieuwe convector. 
Sfeer haard

Elektrische sfeerhaard

Altijd al genoten van het knusse gevoel dat een open haard biedt? Lekker wegdromen terwijl je in de vlammen staart, betovert door het dansende, flikkerende licht. Een kopje thee of een goed glas wijn, goed gezelschap en een behaaglijke, gezellige sfeer. Klinkt goed, toch? Maar een open haard laten bouwen is kostbaar en gaat misschien wat ver. Tesy biedt de oplossing met een decoratieve elektrische sfeerhaard.  

Wel de voordelen, niet de nadelen

De elektrische sfeerhaard maakt de inrichting van jouw toch al gezellige woonkamer helemaal af. Naast warmte brengt de sfeerhaard namelijk ook een knus gevoel door het LED-vlameffect. Dit effect zorgt voor een realistische, voortdurend bewegende vlam. Verstelbaar in grootte en veel veiliger dan een echte open haard. Geen overspringende vonkjes, geen onaangename geurtjes en geen roetaanslag in de rest van je huis. 

Een elektrische sfeerhaard zonder warmte?

Ook dat kan! Want het LED-vlameffect, met gepatenteerd ontwerp, is onafhankelijk van de bijbehorende convector te gebruiken. Dat betekent dus dat hij helemaal geen warmte hoeft af te geven als je dat niet wilt. Het gebogen zwarte glas geeft een mooi zicht op je decoratieve vlammenzee met sfeervolle kiezels, zodat je ook van de zijkant goed naar je elektrische sfeerhaard kunt kijken. 

Energiebesparend

De adaptieve start met aan/uit optie biedt optimaal comfort en bespaart energie. Met de keuze uit twee standen kies je zelf hoe snel de elektrische sfeerhaard verwarmt. Een elektronische thermoregulator geeft je zelf controle over de temperatuur in huis en is instelbaar van 15 tot 30 ° C. Met een netsnoer van 1.70 M is de sfeerhaard gemakkelijk aan te sluiten op een wandcontactdoos in de buurt. 

Handig: de afstandsbediening

De elektrische sfeerhaard wordt geleverd zonder gietijzeren pook en andere accessoires, simpelweg omdat dit niet nodig is. Wél heeft Tesy gedacht aan een handige afstandsbediening, zodat je niet steeds hoeft op te staan om de haard te bedienen. Al kan dat natuurlijk ook, mocht je er zin in hebben.
 
Heb je vragen over de sfeerhaard of juist over iets anders? Onze uitstekende klantenservice zit voor je klaar om ze te beantwoorden via telefoon of e-mail. Als je onze producten liever eens in het echt wilt bekijken, kun je natuurlijk ook een afspraak maken om eens langs te komen in onze showroom te Barneveld. Je bent van harte welkom!
Badkamer kachels
Geloof het of niet, maar er zijn talloze badkamers in ons koude landje waarin geen verwarming aanwezig is. In de zomer maakt dat niets uit, maar in de winter kan het erg vervelend zijn om klappertandend de warme douchecabine uit te stappen. Met een elektrische badkamer kachel is dit probleem snel opgelost.  Bekijk ons aanbod en kies voor een simpele badkamer kachel of een luxe paneel convector van gehard glas. 

Elektrische badkamer kachel

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het simpel en goedkoop te houden. De badkamer kachel van Tesy heeft twee verwarmingselementen van kwarts en kan op twee standen worden ingesteld (600W of 1200W). De trekkoordschakelaar maakt het makkelijk om je badkamer kachel hoog te hangen en snel de verwarming aan te zetten. Binnen een paar seconden is de heater op temperatuur en hoef je je geen zorgen meer te maken over kippenvel en koutjes vatten. Het handige vermogens instellings-display vertelt je in één oogopslag in welke stand de badkamer kachel staat.

Kantel de heater in de juiste hoek, zodat je het meest comfortabel bent en optimaal gebruik kunt maken van de warmteverdelingshoek en het niet koud hoeft te hebben. De kachel is speciaal ontworpen voor de badkamer en is dan ook spatwaterdicht (IP24).

Paneel convector met gehard glas

Kies je liever voor een meer esthetische uitstraling in je badkamer? Dan is de badkamer paneel convector met gehard glas wellicht iets voor jou. Tesy heeft bij het ontwerpen van deze convector rekening gehouden met elke opwerping die wij kunnen verzinnen.  Een handig en duidelijk LED-scherm, soft-touch toetsbediening en zelfs een open raam/deur functie.  Deze functie schakelt de stroom uit wanneer een open raam of deur wordt gedetecteerd.

De elektronische thermoregulator geeft je de mogelijkheid de temperatuur in te stellen tussen 5 en 35 ° C. Twee handdoekhouders zorgen ervoor dat je altijd een droge handdoek hebt en de ingebouwde PIR sensor merkt menselijke aanwezigheid op om de prachtige badkamer kachel automatisch voor je in te schakelen. Natuurlijk is ook deze convector spatwaterdicht (IP24).bo
 
Heb je vragen over de badkamer kachel of juist over iets anders?  Onze uitstekende klantenservice zit voor je klaar om ze te beantwoorden via telefoon of e-mail.  Als je onze producten liever eens in het echt wilt bekijken, kun je natuurlijk ook een afspraak maken om eens langs te komen in onze showroom te Barneveld. Je bent van harte welkom!
Ontdek welke boiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden